Hva er Working Holiday Visum?

Det å dra på andre siden av verden over en lengre periode er alltid en stor avgjørelse. Få av oss har titusener med kroner i baklomma slik at opplevelsen kan være på topp i et helt år. Når det gjelder Work & Travel åpnes dørene for en my lengre reise og mange flere forskjellige eventyr. Med et turistvisum kan du ikke jobbe, men heldigvis har vi som Nordmenn tilgang til et Working Holiday visum. Mange tenker ikke over at man trenger visum for å reise utenfor Europa, så disse tipsene kan være nyttige.

Men hva er egentlig et Working Holiday visum? Det er maksimum et års arbeid og oppholdstillatelse. Dette visumet kan du som nordmann få kun en gang i livet for Australia, New Zealand og Canada. Merk at selv om du har hatt et slikt visum til et av landene så kan fremdeles få det for de to andre. Du bør tenke nøye gjennom når du vil ha visumet og når det skal gjelde. Det er også en aldersbegrensning på disse visumene (30 år for Australia og New Zealand og 35 for Canada) og dette bør du ta i betraktning når det kommer til planlegging av turen. Med disse «Multiple Entry» visumene kan du reise inn og ut av landet så mye du vil. Dette betyr at du også kan utforske andre land mens du har dette visumet. På dette visumet kan du også studere i et semester (ca. 4 måneder).

Det er ikke obligatorisk å jobbe hele året, det er også meningen at du skal reise og ha litt ferie også. Alle planlegger sin egen plan og rytme på sin reise slik at balansen mellom jobb og ferie blir riktig for dem. På nettsiden vår kan du finne anbefalingen til aktiviteter du kan gjøre mens du er på plass. Du kan surfe i Australia, gjøre masse ekstremsport i New Zealand og stå på ski i Canada. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Våre Work & Travel program er bygd rundt Working Holiday visumet og inkluderer alt fra fly til visum. I de største byen har vi vårt eget rekrutteringsselskap som tar i mot deg når du er på plass. De er klare til å hjelpe deg fra første dag med for eksempel bankkort og -konto, skattenummer og SIM-kort for telefonen din. De er der for å hjelpe deg når som helst og hvor som helst! Det er tusenvis av jobber ledige i dag - lett som bare det! Det er også pakker hvor vi kan garantere deg jobb før avreise.

Bare kontakt oss om du ønsker mer konkrete tips og råd angående Working Holiday visumet.

Dette ble lagt ut fredag 29 juni 2018 kl 18:45

Hjem » Nyheter » Hva er Working Holiday Visum?

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!