Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ja jeg trives veldig her! Har en del ting som har gjort inntrykk. Men spesielt voksenopplæringen i engelsk. Siden der satt vi å jobbet sammen to og to, og det var lettere å faktisk se at det jeg gjør ga resultater. Og jeg la godt merke til at de satt så stor pris på tiden jeg brukte på dem. Samme med gamlehjemmet. De var så utrolig hyggelige, selv om de bor i så forferdelige kår. Jeg kunne så godt legge merke til a de satt pris på at jeg var der, og var veldig pratsomme selv om noen ikke kan engelsk.

Deltaker 2020 Community Service

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!