Login

Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Har hatt en opplevelsesrikt og flott opphold.Har godt kunne vært der lengre og det anbefales for å komme godt inn i det som gjøres.Og det er behov for pengene som kommer inn og den hjelpa som gies i de forskjellige prosjektene.Jeg har sett mye,lært mye,opplevd mye.Blitt kjent med nye mennesker og måttet utfordre meg selv og gjøre ting jeg ikke kan.Folkene som jobber med dette og engasjerer oss er flotte folk og flinke.Dette har vært en reise som jeg vil bære med meg resten av mitt liv.Jeg vil gjøre dette igjen.

Ida // Community Service

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 1086t siden. Er det noe for deg også?!