Påmelding Community Service

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Community Service, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Som frivillig gir du mye av deg selv til prosjektene du jobber med. Noen ganger er det skuffelse og frustrasjon, som når bare en håndfull elever møter opp på matteklubb, eller når mangel på midler gjør at byggingen av felles dusjanlegg står stille i ukevis. Men all tålmodighet og kultursammenstøt i verden holder fortsatt ikke mål med all kjærligheten, takknemligheten og livsgleden du får tilbake. De to månedene mine i Livingstone har vært de beste i livet mitt, og jeg gleder meg til å reise tilbake.

Franciska Community ServiceOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zambia » Community Service » Påmelding Community Service

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!