Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hei! Jeg har det bra her på en stor kvegfarm nær Emerald. Reisen til nå har vær full av både spennende og utfordrende opplevelser. Det er vanskelig å velge den ene tingen som har gjort mest inntrykk på meg, jeg tror det i hovedsak er sammensetningen av mange faktorer som gjør dette til en minnerik opplevelse. Men for å nevne noe vil jeg si naturen og klimaet. Her lever vi tett på den røffe og upolerte naturen, og den ene dagen steiker solen brennhett mens det den andre dagen bøtter ned med regn som nærmest blåser vannrett! For å ikke nevne de hyppige lyn- og tordenstormene, som er like fascinerende å følge med på hver gang. Vissheten om at det finnes dødelige slanger og andre dyr man helst ikke vil møte på, skaper en respekt for den ville naturen som jeg ikke har opplevd hjemme i trygge Norge. Selv om jeg helt klart har møtt på mange utfordringer, har reisen til nå vært en spennende og lærerik opplevelse, og jeg tviler ikke på at jeg har mer i vente!

Marie // Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Tia A bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!