Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det som har gjort mest inntrykk til nå må være strendene i Noosa. Det var fantastisk. Ellers har det vært en bra uke på Springbrook farm. Jeg hat lært nye ting og truffet trivelige nye mennesker. Jeg har fått jobb på en stor cattle station i Winton og starter å jobbe der på mandag. Akkurat nå er jeg på vei til Brisbane for en overnatting før en busstur på 21 timer nordover

Erling // Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Siste nyhet: Instagram take-over fra Sør-Afrika