Login

Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg sitter på bussen fra Springbrook til Brisbane nå etter en helt fantastisk uke på introduksjonsfarm. Har kost meg masse og lært så mye! Svært dyktige instruktører og en helt fantastisk kokk! Reiser videre til der jeg skal jobbe i morgen tidlig, jeg skal til et sted utenfor Canberra som heter Wagga Wagga, har fått jobb som personlig assistent for en hestevetrinær! Tror det skal bli så spennende :) Det som har gjort mest inntrykk på meg hittill må være dagen i dag! Vi har sanket kyr fra hesteryggen, noe helt spesielt å ri i den australske outbacken med en flokk kyr foran deg og kenguruer som kommer hoppende forbi! Hærlig :)

Mona // Farm & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 2283t siden. Er det noe for deg også?!