Påmelding Farm & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Farm & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ja nå har jeg allerede vært her nede godt over en måned! Jeg trives veldig, og har kommet på en ranch der de driver med mustering, så vi rir nesten hver dag og hvis ikke så jobber vi med å skille ut kveget. Den tingen som har gjort mest inntrykk på meg må være alle de nye hyggelige menneskene jeg har blitt kjent med. Og hvor åpne så mange av australierne er. Også hvor mange nye venner jeg fikk på treningsfarmen, som jeg skal møte i Sydney i jula igjen! ❤️

Guro Farm & Travel Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Farm & Travel Australia » Påmelding Farm & Travel Australia

Mari Andrea D bestilte Frivillig Bali. Noe for deg?!