Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å gå som frivillig var over all forventning og det jeg forventet at det skulle bli. I tillegg til å jobbe i barnehagen fikk jeg møte og bli kjent med andre frivillige fra hele verden som nå er venner for livet, på fritiden fikk vi se og oppleve et utrolig vakkert land med en annen kultur, bra mat og hyggelige mennesker som alle hadde en fargerik og sprudlende personligheter. Men det jeg aldri kommer til å glemme er «mine» tannløse barn på 5 år som vi måtte lære engelsk. Det ble mye latter og lek også og det føles utrolig deilig å ha fått hjelpe til i et samfunn som ikke har de samme ressursene som hjemme i Sverige.

Elin Frivillig BaliOversatt

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Nemat H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!