Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å reise til Bali er det beste valget jeg har tatt for meg selv! Å reise alene som frivillig er noe jeg kan anbefale på det varmeste. Du blir kjent med andre raskere enn om du reiser sammen med en venninne/venn og jeg kan si at jeg har fått nye gode venner fra hele verden! Det har vært lærerike og fine måneder på Bali og jeg har reist rundt og sett så mye både med venner og familie som kom på besøk. Jeg skal helt klart tilbake til Bali!

Sofie Frivillig Bali

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!