Login

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg synes det er kjempe gøy og lærerikt å være her. Har blitt kjent med masse mennesker og har fått inntrykk som jeg vil sitte igjen med lenge. Jeg synes det er umulig å velge ut en ting men alt vi har opplevd har vært gøy og naturen her er fantastisk. Nå har vi hatt en uke me introuke og har fått oppleve Bali og nå er vi på Nusa Penida og har begynt på skildpaddeprojektet. Dette er veldig spennende og vi lærer masse nytt hver dag samtidig som vi blir kjent med nye mennesker og plasser!

Maria A. // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!