Login

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Dette har vært en fantastisk opplevelse! Intro uken sto til en tier, helt klart! Vi hadde en fantastisk cordinator i Dodon, masse god energi, som gjorde gruppen sammensveiset og fin! I Nusa Penida og skilpadde programmet var veldig stille og rolig, cordinatorene var mer beskjedene og ikke så delaktig i gruppen uten om selve arbeidet vi skulle gjøre! Veldig snille og greie. maten var veldig god, men må si det var veldig usunt, greit med ris og nudler, men det var ingen innslag av noe fiber i det hele tatt, uten om muligheten til å lage havregrøt til frokost! Hvitt brød, hvit ris og nudler! Vi fikk kjøtt så å si hvert måltid ( det valgte jeg ikke å spise) ellers var det en del fritert mat! Alt var rent og pent, lite med insekter! Vet huset bare er en midlertidig løsning, så fikk vite det er planer om å bygge nytt hus på Nusa Penida! Det blir nok kjempe fint! Huset i ubud var også fint. Alt i alt en fantastisk opplevelse, med mange nye bekjentskaper fra hele verden??

Anette Februar 2019 // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!