Påmelding Frivillig Bali

Frivillig Bali #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det helt utrolig fint!! Inntrykkene og opplevelsene har gått over all forventning. Koser meg kjempemasse og bor med veldig mange fine folk. Det jeg må plukke ut til å ha gjort mest inntrykk, må være besøket i holy water temple. Utrolig morsomt og interresant å være med på et slikt rituale - å bade i det hellige vannet iført sarong.

Rebecca Ø. // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Synne H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!