Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det har vært noen helt fantastiske og lærerike seks uker i Cape Town! Jeg har opplevd så utrolig mye, og fått med meg så mange verdifulle minner og erfaringer. Sterke, rørende, gode, og noen rystende opplevelser, som har gjort uforglemmelige inntrykk. Kommer aldri til å glemme denne reisen, og alle de flotte menneskene jeg har fått møte! Barna på senteret der jeg jobbet kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt! Er også utrolig takknemlig for den gode vertsfamilien min, som gjorde alt for at jeg skulle føle meg som hjemme! Har ikke angret et sekund på at jeg grep denne sjansen :)

Synnøve // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore