Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hei! Jeg har det veldig bra her. Trives kjempegodt både på prosjektet og frivillighetshuset, og det er alltid noe å finne på her i Cape Town. Har faktisk flyttet flybilletten min enda en gang for å få litt lenger tid her:-) Det som har gjort mest inntrykk på meg var besøket i townshipen. Det var virkelig en øyeåpner å kjøre rundt der og se hvordan de bodde.

Karine // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 351t siden. Er det noe for deg også?!