Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg vil bare si at jeg koser meg maks her i Sør-Afrika. Familien jeg bor hos er fantastisk og jobben er super. Jeg kommer inn på skolen om morgenen og alle de herlige elevene kommer bort til meg og sier "god morgen sir" og gir meg en klem. Min første uke har vært flott.

Örjan Frivillig Sør-AfrikaOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Viktoria F bestilte Farm & Travel Australia All Set. Noe for deg?!