Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Frivillig Sør-Afrika er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det SUPERT!!! Byen er fantastisk! Barna jeg jobber med er fantastisk! Folkene her er fantastisk! Detta ble enda bedre enn jeg forventet og jeg har the time of my life:) det som har gjort mest inntrykk er vel barna å hvordan det er her sammenliknet med Norge, utrolig stor forskjell, men barna er fortsatt glade og så fulle av kjærlighet!

Marthine // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Maren G bestilte Sports & Adventure. Noe for deg?!