Login

Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har hatt en kjempeopplevelse i Thailand og er veldig glad jeg ble med på programmet. Synes selvfølgelig at det var kjedelig med flom og at barnehjemmet var stengt, men på tross av det har jeg hatt det fint. Jeg var på Koh Samet den 2. uka i stedet for, fordi jeg var den eneste som var meldt på den 4.uka. Der var det jo bare fantastisk! Takk for all hjelp underveis :)

Sara // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore