Påmelding Marine & Reef Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Oppholdet mitt i Sør-Afrika var fantastisk! Jeg fikk mitt Open Water-sertifikat, lærte mye om det marine miljøet, så kul fisk, haier, skilpadder og svømte med delfiner! Jeg møtte også mange fantastiske mennesker. Jeg hadde et flott opphold, og det er ingenting jeg kan klage på. Jeg vil definitivt anbefale Marine & Reef Conservation til hvem som helst!

Lisa Marine & Reef ConservationOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Marine & Reef Conservation » Påmelding Marine & Reef Conservation

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!