Login

Påmelding Wildlife Habitat Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Wildlife Habitat Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg storkoser meg! Så hyggelige folk som jobber her og kjekt å være så nær dyrene. Det som har gitt mest inntrykk på meg er definitivt å være så nær de australske dyrene, spesielt kenguruene. Har enda ikke jobbet med koalaene, men det gleder jeg meg veldig til. Takker så mye for god hjelp og en følelse av trygghet gjennom det hele ved å reise gjennom GoXplore.

Fride M. 2020 // Wildlife Habitat Australia

Hjem » Land » Australia » Wildlife Habitat Australia » Påmelding Wildlife Habitat Australia

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!