Login

Påmelding Wildlife Habitat Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Wildlife Habitat Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Et helt fantastisk program, dette har virkelig vært noe av det beste jeg har gjort i livet mitt og kommer til å anbefale andre til å gjøre! Dyrepasserne der er kjempe hyggelig og lar deg få prøve det aller meste. Har gjort så mye som aldri trodde jeg hadde tørt å gjøre. Som å mate slangene, noe som var utrolig fascinerende å se på! Tusen takk igjen for hjelpen med å ordne denne turen for meg!

Marte M. 2020 // Wildlife Habitat Australia

Hjem » Land » Australia » Wildlife Habitat Australia » Påmelding Wildlife Habitat Australia

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!