Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg valgte å starte min Work-and-Travel reise med én ukers oppstart i Sydney. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gjøre det, fordi jeg endte opp med å reise sammen med to av jentene jeg møtte i gruppen min. I tillegg fikk jeg startet opp australsk bankkonto og skattenummer slik at jeg var klar for å begynne å jobbe. Alt i alt en veldig bra opplevelse og en god introdukajson i min Australia-opplevelse.

Marie Work & Travel Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!