Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Her går det veldig fint. Jeg har fått meg jobb i en fornøyelses park som heter Luna Park Sydney. Jeg storkoser meg, men har brukt mye tid og energi på å finne en plass å bo. Har flyttet en del ganger nå, men forholder meg mest i ett område som heter Manly. Det som så langt har gjort mest inntrykk på meg tror jeg var surfe camp. Det var utrolig artig og veldig gøy. Ble kjent med mange herlige mennesker og fikk lært meg å surfe. Det er å anbefale alle selv om det er litt dyrt. Ellers får jeg mye hjelp av Work and Travel Company her nede. De er noen fantastiske mennesker som hjelper til med hva det enn måtte være. Jeg er ofte innom kontoret deres i Sydney og noen av de huske til og med navnet mitt, noe jeg syns er utrolig da det er mange backpackere som er innom der. Så det har vell også gjort ett stort inntrykk på meg.

Helen // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 377t siden. Er det noe for deg også?!