Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Turen var over all forventning, jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre. Å måtte stå på egne ben der gikk helt greit. Hadde ingen problemer overhodet, men fikk også her møtt utallige herlige mennesker jeg enda har kontakt med og opplevelser jeg ikke visste eksisterte. Jeg vil benytte sjansen til å si tusen takk for all hjelp før og under turen. Tilbudene deres funker akkurat som dere sier og jeg følte meg trygg hvert steg på veien. Kontoret i Sydney var til stor hjelp på alle områder og jeg bruker gjerne deres tjenester på fremtidig reise.

Sandra-Helen // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Mats E bestilte vårt Wildlife Rescue Centre program for 0t siden. Er det noe for deg også?!