Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har gått for et Work and Travel-program gjennom GoXplore. Møtte ei ordentlig solstråle på kontoret deres i Oslo og hadde en kjempekoselig to timer lang samtale om både formelle og uformelle ting angående reisen. Det er selvfølgelig en mulighet å reise alene og ordne alt selv, men for meg som ikke har reist noe særlig alene og har særdeles lite peiling på hva som må gjøres før en reise, er det skikkelig digg å ha noen som i hvert fall lyser på stien.

Catrine // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore