Login

Påmelding Work & Travel Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det veldig bra. Det er kjempe fint her og jobben er morsom. Får stått masse på ski og har det helt topp. Mange hyggelige mennesker her og vi har blitt en liten gjeng som gjør masse gøy sammen. Det nærmer seg jul, og det er skikkelig god stemning i Lake Louise. Mange julefester i møte og mye kalkun! Hehe. Jeg er den eneste fra Norge, og det er veldig bra fordi jeg må snakke engelsk hele tiden. Deler leilighet med fem gutter og en jente. Hun er fra Tyskland, og vi er som søsken!

Anett // Work & Travel Canada

Hjem » Land » Canada » Work & Travel Canada » Påmelding Work & Travel Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore