Påmelding Work & Travel Japan

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Japan, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det supert! Og kommer godt overens men folket i huset, og har fått noen venner. Språkkurset er veldig artig, litt vanskelig, men det går bra! Elsker Tokyo så langt! Hvis det er en ting jeg skulla ha valgt som har gjort mest inntrykk er det hvor god hjelp du får å hvor snill folket er.

Linnea H. 2020 Work & Travel Japan

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Japan » Work & Travel Japan » Påmelding Work & Travel Japan

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!