Påmelding Work & Travel Japan

Work & Travel Japan er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har det supert! Og kommer godt overens men folket i huset, og har fått noen venner. Språkkurset er veldig artig, litt vanskelig, men det går bra! Elsker Tokyo så langt! Hvis det er en ting jeg skulla ha valgt som har gjort mest inntrykk er det hvor god hjelp du får å hvor snill folket er.

Linnea H. 2020 // Work & Travel Japan

Hjem » Land » Japan » Work & Travel Japan » Påmelding Work & Travel Japan

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore