Login Urolig for reiseplanene dine pga. Coronaviruset?

Gruppereise med yoga og frivillig arbeid på Bali

Reis og jobb som frivillig på fargerike Bali med barn og skilpadder og avslutt med Yoga & Meditasjon

Les mer

Kontakt Rabiya

Gruppereise Bali

Noen raske fakta om Gruppereise Bali
Fra kr. 23350
Passer for17år og oppover
KvalifikasjonerGlad i arbeid med mennesker og dyr
Lengde23 dager
AnkomstplassDenpasar
JobbgarantiJA
Betalt arbeidNei
Nærkontakt med dyrJa på skilpaddeprosjekt
Antall deltakere10
Burde bestillesminst 3 mnd før avreise
Frivillig arbeidFrivillig arbeid med dyrUndervisningMiljøvernFrivillig arbeid med barnNærkontakt med dyrSjølivetSkilpadderRundreiser

Merk at på grunn av COVID-19 har programmet måtte stenge frem til 1.juni 2020.

GoXplore har skreddersydd et fantastisk program for deg som er eventyrlysten, men som ikke har noen å reise sammen med. Vi har satt opp en gruppereise til fargerike og eksotiske Bali, der vi har satt sammen 3 programmer og flybillett til én reise! Du får store opplevelser, erfaringer og nye venner for livet - bli med oss og opplev alt hva Bali har å by på!

Gruppereisen er skreddersydd slik at du får ulike impulser, opplevelser og minner, og vi garanterer deg at dette blir tidenes reise! Bali har alt; dyreliv, strender, storbyer og du kommer til å få kjenne på alt dette i løpet av reisen.

Noen av høydepunktene du kan se frem til er:

You'll never know, if you never go - Dare to GoXplore

Prisen kan oppjusteres da prisen på flybilletter varierer. Dette vil du få beskjed om når vi sender deg tilbud på flybillett etter at du er påmeldt programmet.

Bli kjent med dine reisevenner før du reiser
Vi ønsker at dere skal bli godt kjent før avreisen og kommer derfor til å lage en facebook-event for alle de påmeldte. Der kan alle påmeldte snakke med hverandre, utveksle tanker og ønsker, samt få svar på de spørsmål som måtte dukke opp i forkant av reisen.

Hvem kan delta?
Du må være over 18 år gammel, men det er ingen øvre aldersgrense. Du kan delta hvis du er 16-17 år også men du ma ha erklæring fra foreldre. Det er viktig at du er i glad i dyr, og at du er eventyrlysten. Det er viktig at du er innstilt på å følge reglene og retningslinjene som blir gitt da sikkerhet er viktig, både for deg, for lokalbefolkningen og for dyrene. Klær som ikke er støtende når du er i lokalsamfunnet er viktig. Ydmyk oppførsel er viktig og så er det en fordel med gode engelskkunnskaper. Du må ha plettfri vandel!

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Alle disse tingene hadde jeg aldri opplevd om jeg ikke hadde reist med gruppereise til Bali med GoXplore. Ikke nøl med å reise! Ta skrittet og reis til ulike steder og opplev drømmene dine!

Gruppereise 2019 // Gruppereise Bali

Arbeidsoppgaver

I løpet av dine 23 dager på reise kan vi garantere deg et eventyr med opplevelser, nye erfaringer, gode minner og venner for livet!

Avreisen går fra Oslo og fly går videre til Denpasar i Bali, hvor dere blir hentet på flyplassen og fraktet til vårt frivillighets hus i Ubud. 1 uke med fantastiske opplevelser venter på deg!
Dere starter oppholdet deres i Bali rolig med frokost neste dag etterfulgt av en tur inn til Ubud Market og Monkey Forest etterfulgt av lunsj, lære språk, litt om balinesisk kultur og middag med Balinesisk danseshow. I løpet av denne uken vil du også som frivillig jobbe på skole med undervisning for barn, samt i barnehage. Halve dagen går til å forberede leksjoner til skolen og halve dagen går til å undervise. Som oftest så er man ca 2-4 timer med barna og resten av tiden brukes til å forberede leksjoner. I slutten av uken så vil det også bli arrangert utflukt til "Holy Water Temple" der man kan slappe av og bade i hellig vann. Husk å ta med badetøy!

Etter en fantastisk uke i Ubud blir dere transportert videre til Nusa Penida Island på en lørdag. Søndagen har dere til egen disposisjon der dere oppleve Nusa Penida på egenhånd. Nusa Penida er perfekt for de som elsker å bade, dykke eller snorkle. Fra mandag - fredag vil dere jobbe som frivillig med skilpaddebevaring. Du arbeider sammen med et lokalt team med å beskytte truende havskilpadder i Indonesia.
På dagtid/ettermiddagen underviser frivillige også engelsk på en av de lokale skolene på øya. Frivillige må være forberedt på en lavere levestandard på øya, med noen butikker og attraksjoner, men med stranden rett utenfor døren! Når dere er tilbake igjen i Ubud drar dere på en flott sykkeltur gjennom fantastisk landskap og får med dere blant annet Kintamani volcano area.

Reisen avsluttes med en avslappende og ikke minst innholdsrik uke med Yoga & meditasjon i Ubud.
Vår yoga- og meditasjonsuke vil passe for de fleste, fra nybegynnere til de mer erfarne. Bali er et unikt sted for refleksjon og meditasjon. Balinesisk yoga er en av de mest kjente aktivitetene i byen Ubud, som er et kulturell midtpunkt omgitt av grønne og frodige omgivelser. Balinesisk massasje er kjent over hele verden for teknikken, de nydelige og velgjørende oljene, og krydderne som brukes. Yoga handler om rekreasjon, stemning og setter det spirituelle i fokus, derfor er en god kombinasjon av balinesisk meditasjon og yoga det kroppen trenger for at du føler deg mer avslappet. Alle deltakere vil ha denne dagen delt med Yoga.
Dagen starter veldig tidlig 06:00 med 2 timer Yoga. Så har man fritid også har man runde nummer 2 med yoga fra 16 - 18. I mellomtiden så kan deltakere gjøre akkurat som de vil.

Etter 23 dager sammen er det tid for hjemreise, men fortvil ikke. Føler du deg ikke ferdig med opplevelser og reising så har vi mange gode tips til deg. Du kan for eksempel reise videre på andre frivillighetsprosjekter eller bli igjen i Bali dersom du ønsker mer.

Barnehage
Dette prosjektet tilbyr gratis førskole til de lokale 4-5 åringer fra landsbyer rundt Ubud. Barnehagen er uformell, og som barn flest vil barna her gjerne heller leke og ha det gøy enn å lære. Men ved å oppfordre barna til læring og lære dem noen grunnleggende engelske uttrykk, som enkle hilsener, vil du være med på å påvirke barnets videre læring enormt! Du vil være i stand til å gi dem verdifulle råd som de vil ha nytte av i årene som kommer.

I løpet av den tiden du er på prosjektet har du muligheten til å være en viktig og verdifull del av lokalsamfunnet. For å jobbe på dette prosjektet må du like barn da du vil være omgitt av dem mesteparten av dagen. Man jobber som oftest tidlig på dagen og avslutter rundt 12 tiden. Etter dette så er man ca 2-3 timer på frivillighetssentret for å planlegge neste dag. Arbeidsdagen i barnehagen varer i ca 1,5-2 timer. Det kan hende at du må stå for undervisningen selv, noen ganger jobber du som assistent. Det er ingen fast mal eller pensum man skal følge for å lære barna engelsk så her det bare å være kreativ.
Prosjektet er stengt i perioden Juni, Juli, August og Desember.

Undervisning
Som frivillig på et undervisningsprosjekt vil du få mulighet til å undervise på den lokale skolen eller på programmets egne undervisningsentere rundt omkring i Ubud. Undervisningstilbudet som støttes av myndighetene er noen ganger bare et par ganger i uka, så støtte fra frivillige gir skoler muligheten til å tilby barna gratis undervisning. Arbeidet kan variere fra flere engelskbaserte fag, til undervisning i musikk, sport og kunst. I løpet av perioden du er på prosjektet kan du få muligheten til å holde undervisningen på egenhånd eller sammen med en annen frivillig, men dette kommer an på dine ferdigheter og ønske om å drive undervisningen på egen hånd.

Barna er 4-7 år i førskolen og mellom 7-14 år i grunnskolen. Prosjektet passer best for deg som har erfaring eller kunnskap med undervisning, men det er ikke et krav. Du må snakke godt engelsk og være glad i barn. Det er meget viktig å undervise disse barna på en måte som gjør det morsomt for dem å lære engelsk i hverdagen. Man jobber noen timer om dagen på skolen og resten går til å forberede neste dags leksjoner.

Turtle Conservation & Rehabilitation
Skilpaddeprosjeket ligger på den koselige og sjarmerende øya Nusa Penida, 45 minutter med hurtigbåt fra Bali. Prosjektet er i en oppstartsfase og frivillige vil bidra til å samle inn viktige data om skilpaddebestanden på Nusa Penida. Avhengig av sesongen, kan du også identifisere ulike skilpaddearter, samle egg, overvåke reir eller sikre at skilpaddeungene kommer seg i sikkert ned til sjøen. Du arbeider som frivillig med et lokalt team til å bidra og beskytte truende havskilpadder i Indonesia. På dagtid/ettermiddagen underviser frivillige også engelsk på en av de lokale skolene på øya. Frivillige må være forberedt på en lavere levestandard på øya, med noen butikker og attraksjoner, men med stranden rett utenfor døren!


Send denne siden til meg som PDF

Reise


Startdato 2020

Påmeldingsfrist

Plasser ledig

4 juli 30 april7
3 oktober 1 september 9

Gruppereisen til Bali går over 23 dager. Det er plass til 10 deltakere fra Norge, Sverige og Finland så her kan du fort finne deg venner for livet. I tillegg er det mulighet for å møte andre internasjonale frivillige på de ulike prosjektene underveis. Sosialt, minnerikt og gøy!

Reiseruten :

Orienteringsdager
De første 2 dagene er det orienteringsdager i Ubud. Dere bor sammen på et frivillighets senter, i en trygg del av byen, får være med på turer i Ubud og bli kjent med hverandre. Onsdag formiddag fraktes dere til prosjektet, hvor dere skal være 3 dager.

Transport

Flyreisen fra Norge til Bali er inkludert i programmet. Dere ankommer NGURAH RAI ( Denpasar Airport) , blir hentet på flyplassen ved ankomst og kjørt til frivillighetssentret. Prosjektet ligger i Ubud, som er ca. 3 - 4 timers kjøring .

Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Bali etter endt prosjektperiode så skjer dette for egen regning. Det kan da tilkomme ekstra gebyr i forhold til annen hjemreisedato.

Alle disse tingene hadde jeg aldri opplevd om jeg ikke hadde reist med gruppereise til Bali med GoXplore. Ikke nøl med å reise! Ta skrittet og reis til ulike steder og opplev drømmene dine!

Gruppereise 2019 // Gruppereise Bali

Hvorfor Gruppereise Bali med GoXplore?

Boforhold

Du vil hovedsakelig bo på frivillighetshus sammen med andre frivillige, men de som deltar på gruppereisen vil dele rom.
Mest sannsynlig vil dere bo 5 og 5 sammen. Dette er noe usikkert med tanke på hvor mange som reiser.

Det forventes at du rydder opp etter deg og tar del i å holde boligen ren og ryddig. Til gjengjeld får du et sosialt og morsomt sted å bo i løpet av oppholdet ditt. Vi har flere frivillighets hus i Ubud men gruppen vil bo på samme bosted. Rommene er enkle med køyesenger for opptil 6 personer og vifte og bad på rommet. Det finnes felles rom der de frivillige kan sitte sammen på kveldene eller når de har fri. De har også mulighet for å oppbevare mat/drikke i felles kjøleskapet. Selve måltidene blir servert i "kantinen" som er innen gåavstand fra bostedet.

Det er greit å være forberedt på at standarden vil være noe lavere enn det vi er vant med fra Norge, men det er noe av opplevelsen.

Det er inkludert måltider i programprisen. De består som oftest av tradisjonell balinesisk mat. Det er tre måltider i ukedagene og to måltider i helgene. Det er WiFi i huset og Internettkafeer rundt omkring i Ubud. Det meste av fasiliteter og butikker finnes i Ubud.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Vaksine

Det kan være lurt å ta vaksinene hepatitt A og B, samt drikkevaksinen Ducoral, men dette er noe du selv bestemmer.

Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Visum

For å reise til Bali må du ha visum. Som norsk statsborger kan du få et 60 dagers Social visum som du må søke på forhånd i Indonesiske ambassaden her i Oslo. Dette er et Social visum og kan forlenges med ytterligere 60 dager så du får oppholdstillatelse i 120 dager. For å få dette visumet må du ha et norsk pass som er gyldig minst 6 mnd. fra innreise til Indonesia. Du vil få all informasjon om hvordan du skal gå frem når du er meldt på programmet.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Startdato i 2020 Pris
1 pakke 26800

Hva er inkludert?

Hva er ikke inkludert?

Praktisk information

  • Du må være 18 eller eldre for å delta( Du kan delta som 16/17 åring med bekreftelse fra foreldre)
  • Prisen er avhengig av tilgjengelighet på flyet, og kan dermed økes hvis klassen på flybilletten må endres
  • Reiseperiode: 23 dager, mulighet for forlengelse mot tillegg i prisen
  • Det finnes maks 10 plasser, fordelt på Danmark, Finland, Norge og Sverige
  • Overnatting i rom med en eller flere andre personer av samme kjønn
  • Flybilletten er ikke endringsbar eller refunderbar
  • GoXplores programvilkår gjelder som for øvrige program
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Blogg fra Gruppereise Bali

Les flere reiseblogg og reisebrev fra våre deltakere
Jeg vil takke GoXplore for å ha satt sammen denne fantastiske reisen der man får se mye og får venner for livet. Jeg anbefaler absolutt denne reisen!

Gruppereise 2019 // Gruppereise Bali

Aktiviteter i Bali

FAQ

Hvordan kommuniserer jeg med de hjemme mens jeg er på Bali?

Det er rimelig å ringe fra telefonautomater, og du kan bruke dem ved å kjøpe et telefonkort i en butikk i nærheten av telefonautomaten. Noen steder vil du også kunne kjøpe et til mobilen din. Hvis du vil sende brev kan du kjøpe frimerker på et lokalt postkontor. Husk at postsystemet på Bali er tregere enn her hjemme. Brev kommer fram, men det kan ta flere uker. Det finnes internettkafeer og kafeer med Wi-fi hvor du kan sende e-post, og det er også WiFi i huset i Ubud.

Hva slags vaksiner må jeg ta før jeg reiser?

Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hvor mye lommepenger bør jeg ha med?

Beløpet du må ha med avhenger av hvor høyt personlig forbruk du har og om du har tenkt til å reise litt i helgene. Hvis du skal reise etter at du er ferdig med å jobbe, bør du ha med mer penger for å dekke dette. Vi anbefaler å sette opp et eget budsjett for dagligdagse kostnader og ett for reising i helgene. Det er meget billig å leve i Bali.

Gjør man mye sosialt sammen med de andre frivillige?

Dette er vanligvis opp til deg som frivillig. De fleste reiser litt sammen i helgene, eller de går ut for å spise, drar på markeder eller andre aktiviteter.

Hva om jeg ikke trives?

Hvis du ikke trives med det du jobber med og ikke ønsker å fortsette der du er, må du snakke med en av koordinatorene på Bali. De vil gå gjennom situasjonen med deg og hvis det ikke hjelper med forandringer på arbeidsplassen, vil de finne et nytt prosjekt til deg. Koordinatorene på Bali er veldig opptatte av at de frivillige skal ha det bra, så ikke vær redd for å snakke med dem om hvordan du har det.

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Får jeg tatt ut penger på prosjektene?

Det finnes minibanker i Ubud, På Nuse Penida er det mindre med dette så vi anbefaler at du tar ut på forhånd på flyplassen i Denpasar eller i Ubud.

Hvilken Valuta brukes i Bali?

Den lokale valutaen i Bali er Indonesiske Rupier (IDR)

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Hjem » Land » Bali » Gruppereise Bali

Mohammed A bestilte vårt Ranchstay Canada program for 267t siden. Er det noe for deg også?!