Lisa har ikke angret et øyeblikk på at hun reiste til Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har alltid tenkt på å være frivillig med dyr og spesielt med løver, som har vært en av mine største drømmer. Men jeg trodde egentlig ikke det ville skje, spesielt at jeg skulle reise alene.

Selvfølgelig er det veldig spennende, men jeg følte at jeg virkelig har lyst til å gjøre det og plutselig en dag bestilte jeg reisen min og du er veldig glad for at jeg gjorde det!

Så fort jeg kom dit var alt utrolig og helt annerledes enn det jeg hadde forestilt meg. Alt var så fantastisk! Selve stedet var mye større enn jeg hadde forventet, og det var mye mer organisert enn jeg hadde trodd. Jeg ble forelsket den første dagen.

Hver dag var et eventyr og å våkne og glede seg til dagen er fantastisk. Der vil du møte andre frivillige fra hele verden og i ulike aldre, men alle er på samme sted og alle har samme interesse. Det er nesten som å bo i leir og sosialisere hver dag.

Hver dag er unik og du får teste ting du aldri trodde du skulle prøve. I prosjektet kan du komme mye nærmere dyrene enn jeg trodde og virkelig føle at du hjelper til, som er grunnen til at du går til prosjektet.

Personalet er helt fantastisk og det føles bra, og at pengene som brukes til å støtte prosjektet virkelig går til en god organisasjon som jeg ønsker å hjelpe og støtte. De vil hjelpe og lære bort ting. Er det problemer er det alltid et åndefylke å kontakte og de er veldig hyggelige om du har egne ønsker, ting du har lyst til å gjøre osv.

Det er vanskelig å beskrive turen og hvordan den var med ord, for det skjedde så mye der og det var mange følelser på samme tid. Men hver morgen får du våknet til løvens brøl for så å gå en tur med løvene for så å fortsette dagen med forskjellige oppgaver – det er ikke noe som går inn i hverdagen.

Hver dag får du se mange forskjellige ville dyr, som sebraer og sjiraffer, i naturen, det er helt fantastisk! Å kunne lage mat til hjemløse barn og se deres glede og takknemlighet er en følelse som er vanskelig å beskrive! Ja, det er mye bra på stedet og jeg vil gjerne at alle skal få oppleve det. Jeg var i begynnelsen i tvil om jeg ville våge eller ikke, er dette riktig for meg? Etc. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg bestilte. Jeg planlegger å reise tilbake til Afrika en dag, det er helt sikkert.


Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Lions, Rhinos & Elephants.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Lisa har ikke angret et øyeblikk på at hun reiste til Afrika

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!