Anne på Farm & Travel Australia

Hei!

Vil anbefale Farm & Travel på det sterkeste! Min opplevelse var bare helt fantastisk fra begynnelse til slutt. Etter å ha reist med fly nesten et helt døgn og havnet på andre siden av jordkloden, langt fra venner og familie, var det trygt og godt å vite at man hadde Springbrook Farm som støtte.

Reisen startet med et par dager i Brisbane før vi dro til Rainbow Beach for å komme over jetlagen. Milevis med strender, delfinsafari og beach party var en helt ok måte å gjøre det på!

På treningsfarmen fikk vi prøve på alt vi burde ha kjennskap til for å kunne få jobb på en farm. Alt fra å fikse gjerder, til å drive kveg fra hesteryggen, kjøre moped og hantere motorsag. Det var lett å finne jobb, og man fikk flere å velge mellom over hele Australia. En utrolig flott måte å oppdage det riktige Australia på.

Å få sitte på hesteryggen og drive kveg mens kenguruer hopper ikke langt ifra og emuer springer i vei, og kanskje en ørn sirkler over deg i lufta, det er noe en husker på for resten av livet! Og dessuten få lønn for dette som man kan bruke på shopping i Sydney, eller kanskje et fallskjermhopp over Perth?

-Anne-

Reisebrev fra 2007

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Farm & Travel Australia.

Hjem » Reisebrev » Anne på Farm & Travel Australia

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!