En opplevelse jeg aldri vil glemme!

Jeg husker godt da jeg tok mine første steg inn på flyet til Namibia. Det kilte i magen. Jeg var spent, men samtidig veldig nervøs. Flyturen var lang, og jeg sov for det meste ikke på flyet, fordi jeg gledet meg så til å være fremme, og jeg hadde mange tanker i hodet om hvordan denne opplevelsen kom til å bli.

Jeg kunne ikke skjønne at jeg endelig var i Afrika! Det har alltid vært en drøm for meg å reise dit, og endelig var jeg her.

Jeg forlot Norge i midten av Juli, og endte oppholdet den 11 August. Det er de tre beste ukene i mitt liv, og et eventyr jeg aldri vil glemme!

Jeg har lært så utrolig mye på gården, og møtt så mange fantastiske mennesker. Den første dagen jeg ankom, ble jeg med en gruppe der vi skulle på «Carnivore feeding» Vi kjørte ut i det nydelige afrikanske landskapet, og maten alt i fra bavianer til løver.

På gården var det mange oppgaver vi måtte gjøre. Lage mat til dyrene, gå på tur med bavianene, gå på tur med gepardene, rydding av innhegningene og å hjelpe til på gården. Det jeg savner mest er de små bavianene. Alt i fra å sove med dem, til å gå på tur med dem. Den beste følelsen var da de hoppet opp på deg, klamret seg fast og ikke ville gi slipp. De er så herlige!

Jeg likte også veldig godt «Cheetah walk». Her skulle vi ta med tre geparder på tur, slik at de kunne løpe rundt og få den følelsen av å være fri. Bare det å kjenne den myke pelsen deres inntil deg, var en fantastisk opplevelse. Dette er bare en liten brøkdel av hva man kan forvente seg. Nye og lærerike oppgaver oppstår hele tiden.

Jeg husker også veldig godt da gruppen min fikk ansvar for å være nattevakt. Da ble vi kjørt dit løvene holdt til for å tilbringe natten i et lite tårn utenfor innhegningen deres. Den helt fantastiske og klare stjernehimmel, og løvebrølene er noe jeg aldri vil glemme.Neuras Wine and Wildlife Estate

Noe jeg virkelige anbefaler er å dra til Neuras. Her får du se Namibia på sitt beste. Alt fra et veldig tørt landskap til ørkenen. Du får være med på å jakte etter hyenespor og andre dyrespor. Vi skulle også sette opp kameraer, der vi skulle prøve å observere mest mulig dyr. Vi fikk også høre om vin produksjonen deres og ha en vinsmaking.

Man får også muligheten til å dra på en dagstur til Sossulsvei, som er et landskap av ørken og sanddyner. Det å sette sine ben på en sanddyne, spasere oppover og samtidig få med deg en helt nydelig utsikt.

Jeg vil definitivt reise tilbake hit en dag. Jeg har opplevd masse nytt som jeg aldri hadde sett for meg. Savner alt fra å tilbringe dagene med å hjelpe til på gården, være sammen med dyrene og tilbringe kveldene med de andre frivillige. Jeg har fått mange gode venner, som jeg absolutt kommer til åha kontakt med.

Tusen takk til GoXplore som ordnet denne turen til meg! Minner for livet!Reisebrev fra 2016

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wildlife Rescue Centre.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » En opplevelse jeg aldri vil glemme!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!