De beste månedene i livet mitt - New Zealand

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har nettopp kommet hjem etter 9 måneder i New Zealand og jeg kan LETT si at det har vært de beste månedene i livet mitt. Tusen takk til GoXplore som fikk meg til å få tommelen ut av rumpa og faktisk gå! Så hjalp de meg med alt praktisk som Visa, flybilletter, overnatting de første dagene og et kontor i Auckland hvor du kan gå med alle dine spørsmål og bekymringer. Det var veldig hyggelig, spesielt i begynnelsen når du var som en fortapt valp i en ny storby i et land på den andre siden av jorden!

Men New Zealand er et så fanatisk kult land og så utrolig fint overalt! Hvor du kan ligge og steke på stranden den ene dagen og vandre rundt på en isbre den neste. Eller å gjøre et strikkhopp om morgenen og linedance ved et bål med herlige mennesker om kvelden!

Og hvor befolkningen best kan beskrives som "tilbakelagt" hvor alle er veldig hjelpsomme og hyggelige tvers igjennom med en hakuna matata holdning til det meste!

I løpet av tiden min i NZ jobbet jeg som servitør på et hotell i Marlbough Sounds på Sørøya i 3 måneder og meldte meg frivillig på en sauefarm i Whakahoro sammen med 7 andre frivillige fra hele verden. Begge deler var utrolige opplevelser i seg selv, spesielt gården, som er noe jeg absolutt ikke ville gjort her i Sverige. :)

Kan også på det sterkeste anbefale å gå med Stray som er en hop-on-hop-off busstjeneste hvor du kjøper et pass (rundt hele NZ eller bare visse ruter som interesserer deg) og kan hoppe på og av bussen hvor du vil i løpet av året rundt og hvor man reiser med folk hele tiden. Perfekt for deg som ikke vil reise rundt alene. Og bussjåførene er alle vanvittig hyggelige!

Alt i alt har denne turen jeg har gjort vært den beste jeg noen gang har gjort! Takk GoXplore for all hjelpen i begynnelsen og under turen!

Så til dere som tenker på å reise sier jeg: GÅ! Dra til New Zealand med den vakre naturen og herlige mennesker. Du vil ikke angre på det!

Reisebrev fra 2015 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » De beste månedene i livet mitt - New Zealand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!