Jenny jobbet med dyr i Sør-Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har vært frivillig ved Wild Cat Sanctuary i Sør-Afrika i fire uker. Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg har lært utrolig mye. I løpet av dagene ble det en del dugnad med å vedlikeholde gården men også mye arbeid med dyrene. Vi måtte bygge porter til innhegningene, male, grave, plante gress og mye mer til dyrene. Foring av dyrene foregikk daglig og når de daglige oppgavene var fullført fikk vi sitte sammen med dyrene for å tilbringe tid med dem. Noen av dyrene kunne vi gå inn og klemme, mens andre ble bedre holdt på trygg avstand.

De frivillige jeg jobbet med var veldig hyggelige og jeg klarte å få mange venner. Eierne av gården var veldig opptatt av at vi skulle ha det best mulig. De lyttet til alle de frivillige og prøvde å oppfylle alles ønsker. Vi gikk ut og spiste flere ganger i uken, de lagde veldig spennende sørafrikansk mat, vi dro til Big Hole, til Sun City og på safari. De var veldig fleksible med våre fridager, slik at vi skulle få oppleve så mye vi kunne mens vi var der. Noen ganger satt de hos oss og spiste og da delte vi mange historier med hverandre. I helgene hadde vi turister som kom for å se på dyrene og da fikk vi hjelpe til og på den måten lærte vi mye om dyrene.

Disse ukene har vært de beste, og jeg håper en dag å få muligheten til å reise tilbake.


Reisebrev fra 2015 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wild Cat Sanctuary.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Jenny jobbet med dyr i Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!