Lova jobbet med løver i Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg startet min store reise i begynnelsen av november. Det tok meg omtrent 24 timer å komme dit, dør til dør. Det er det største jeg noen gang har gjort, spesielt med tanke på at jeg gjorde det selv. Dette har vært en drøm lenge, å være frivillig, gjøre en slags forskjell, se Afrika og lære. Helt magisk. Følelsen var akkurat som jeg så for meg, helt ubeskrivelig. Men turen ble bedre enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Jeg hadde ikke store forhåpninger, noe jeg synes du som leser dette heller ikke burde ha (i tilfelle du kommer eller ønsker å gjøre denne typen tur). Man skal ikke ha for store forhåpninger, det er liksom morsommere å bli overrasket, jeg tror i alle fall det.

Turen min i Zimbabwe gikk veldig fort. Tilbrakte en måned av livet mitt så langt i Afrika, men det føltes som en uke. Det er så mye som skjer hele tiden at tiden bare flyr av gårde. Jeg møtte så mange fantastiske mennesker og fikk også si «farvel» til mange. Imidlertid har jeg funnet venner for livet fra mange steder og kanter, noe som er supergøy!

Jeg jobbet hovedsakelig med løver, da jeg valgte å booke løveprosjektet. Du kunne velge om du ville bestille den type orientering eller med barn og eldre (samfunn), fotografering (hvis du vil lære å bruke kameraet i villmarken med dyr) eller også forske.

Etter en uke med løvene valgte jeg å kombinere tiden min i Zimbabwe med barn også. Jeg ønsket å lære så mye om Afrika som mulig og prøve så mye jeg kunne. Prosjektlederne er veldig flinke til å lytte, ta innover seg og forstå at det er vår reise og vår tid. Derfor er det greit å ombestemme seg i mellomtiden og få sjansen til så mye mer. Som sagt prøvde jeg å få mest mulig ut av tiden min og lærte så mye. Personalet som jobber rundt løvene hjelper mer enn gjerne med å gjøre turen din til den beste. Alt dette fikk meg til å tenke, og jeg skal definitivt tilbake til Afrika igjen! Jeg vet ikke hvor, men jeg kommer garantert til å se mer!

Jeg vil også rette en stor takk til GoXplore. Jeg valgte å bestille reisen min gjennom deg og har ikke angret på den avgjørelsen et eneste minutt. Jeg har fått så mye hjelp og støtte angående dette. Jeg mener bare en slik ting, å kunne ringe uker før og stille spørsmål om pakking eller lignende til ansatte som allerede har besøkt denne organisasjonen er helt fantastisk. Turen min var også veldig smart booket både der og hjem, fordi jeg slapp å hente sekken mellom destinasjonene, men den gikk med meg hele veien og jeg fikk også alle boardingkortene mine fra første destinasjon til siste . Dette gikk veldig greit da du ikke trengte å tenke på alt med bagasjen spesielt og faktisk bare komme deg gjennom sikkerhetskontrollene. I tillegg har jeg aldri hatt problemer med en bag, men alt gikk etter planen. Så takk, takk for at du gjør en strålende jobb og alltid er så glad for å hjelpe! Du er gull verdt.

Mitt beste tips er å være så åpen og spontan som mulig. Kom med ideer og få mest mulig ut av tiden din. En måned går fort! Plutselig finner du deg selv tilbake igjen, så NYT og ikke vær redd for å føle. For jeg lover deg, du vil føle. Veldig.

Mye kjærlighet. Love

Bilder

Reisebrev fra 2015 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Lions, Rhinos & Elephants.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Lova jobbet med løver i Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!