Helenas fantastiske reise!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hei vennene mine!

Har nå slått meg til rette i mitt nye miljø etter en ukes introduksjon med risvandring, språkkurs og litt annet snadder. Å samle folk fra hele verden krever planlegging, og å prøve å lage et fungerende prosjekt krever enda mer planlegging, så etter første dags oppussingsprosjekt har jeg mange tanker som løper rundt. Organisasjonen er trolig den største synderen. Så fint som det er her nede på Bali ble vi litt forundret da vi kom inn i et klasserom som hadde grønne vegger og fikk beskjed om at vi skulle skrape av det verste, sandpapir så skal det males senere.... Føles som en kjapp fikse, men vi gjør det vi kan og håper på det beste!

Som et kollektiv med en herlig blanding av mennesker fra ulike deler av verden, blandes tanker, ideer, diskusjoner og alt sansene er i stand til ved måltidene våre.
Har prøvd å holde meg til retningslinjene og sunn fornuft angående maten men ikke nikk. Jeg har nok aldri vært så syk i hele mitt liv når det plutselig skjedde... .jag inn på badet og fant ut at toalettpapiret er ute, trenger jeg å si mer? Etter en dag er det verste over og tro det eller ei overlevde jeg.
Nå slanking på Ressorb, te og soya med hvit ris, ikke verst. OK. Føler meg sterkere enn på lenge, det er så mange mennesker som har det verre, så hva med en liten "Bali Belly"

Bali er gal på en flott måte, hysterisk trafikk, folk så fantastiske, mat ok og klima varmt som en panne, men jeg elsker det!!
Etter litt mer enn en uke begynner jeg å lande, jeg snakker med lokalbefolkningen, spilte hurtigball med noen yngre barn på gata og jeg roper Ibrahimovic. Alle heier!!!
Han er fra Sverige som meg!!!
Hvem bryr seg, vi teller, en to tre - MÅL og stemningen er på topp & lykken er komplett og det er fantastisk!

Her er jeg midt i Indonesia og spiller fotball med lokalbefolkningen og føler meg bra at vi ikke har det felles språket eller kulturen, men det spiller ingen rolle vi forstår hverandre!!
I 30 graders varme var kampen vår over på 15 minutter, men gleden jeg følte da jeg dro hjem er ikke tapt.
Det er så mye mer å fortelle, men det vil være alt for denne gang.

Trenger jeg si at jeg elsker Bali!!

Ta vare på deg selv

Stor klem

Helena

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Helenas fantastiske reise!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!