Lisa angrer ikke et sekund på at hun dro til Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har alltid tenkt på å være frivillig med dyr og spesielt med løver siden det har vært en av mine største drømmer. Men det har egentlig ikke skjedd fordi jeg dro og hovedsakelig fordi jeg ønsket å reise alene og aldri hadde gjort det før.

Det er selvfølgelig veldig spennende, men jeg følte at dette virkelig var noe jeg ville gjøre, så jeg bestilte plutselig en dag og jeg er så glad for at jeg gjorde det!

Umiddelbart da jeg kom dit, var alt så utrolig og helt annerledes enn det jeg hadde forestilt meg. Alt var så fantastisk! Selve stedet var mye større enn jeg hadde forventet, og det var så mye mer organisert enn jeg trodde. Jeg ble forelsket fra den første dagen jeg kom.

Hver dag var et eventyr og å våkne og glede seg til dagen var så deilig. Du får møte andre frivillige fra hele verden og i alle forskjellige aldre og du blir samlet på et sted hvor alle er der for samme interesse. Det er nesten som om du bor i en kollo og henger ute hele dagen.
Hver dag er unik og du får prøve ting du aldri trodde du skulle klare. Du kommer mye nærmere dyrene enn jeg trodde og du føler virkelig at du hjelper og gjør en forskjell, derfor kom du i første omgang.
Personalet er helt fantastisk og det føles også bra og at pengene du bidrar med virkelig går til en god organisasjon som du ønsker å hjelpe og støtte. De ønsker å hjelpe deg og lære deg ting. Hvis det er et problem er det alltid ansatte å henvende seg til og de er veldig hyggelige hvis du har egne forespørsler om hva du vil gjøre osv.

Det er vanskelig å beskrive hele reisen med ord og hvordan det var når det var så mye som skjedde og mye følelser på samme tid. Men å våkne hver morgen til løvens brøl og så gå en tur med løver og fortsette dagen med en mengde forskjellige oppgaver – det er ingenting som hører hverdagen til.
Å se mange forskjellige ville dyr i bushen hver dag som sebraer og sjiraffer var noe helt fantastisk! Å få lage mat til hjemløse barn og se deres glede og takknemlighet er vanskelig å beskrive følelsen! Ja, det er så mye bra på dette stedet og hvis jeg måtte velge, ville alle fått oppleve det. Selv var jeg så i tvil i starten om jeg skulle gå eller ikke, om dette var rett tidspunkt for meg osv.? Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg bestilte. Jeg kommer tilbake til Afrika en dag, det er helt sikkert.


Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Lions, Rhinos & Elephants.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Lisa angrer ikke et sekund på at hun dro til Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!