Et minne for livet

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg tilbrakte to uker på Wildcat Sanctuary i Sør-Afrika. Den første uken følte jeg at jeg var ganske fornøyd med at jeg bare bestilte to uker. Men da jeg gikk inn i den andre uken, ønsket jeg at jeg hadde bestilt minst tre uker. Det tok meg nesten en hel uke å akklimatisere og komme inn i alt. Det er store kontraster i forhold til hjemme. Men når du i det hele tatt lander, skjønner du hvor fantastisk det er å bo midt i ingensteds med bare dyrene rundt deg. Å ikke høre annet enn løvens brøl nå og da. Det er en fantastisk følelse.

Dagene bestod tidvis av dugnad med bl.a. bygge nye innhegninger, vanne anlegg, male og ta seg av kjøttleveranser som ofte bestod av hele dyr som skulle skjæres opp og ta seg av. Vi hadde også de daglige gjøremålene som å mate og vanne dyrene til å vaske huset og vaske opp etter måltider. Men i tillegg til dette ble det også mye tid til å tilbringe med dyrene eller i solen.

Du kom veldig nær noen av dyrene og det var en fantastisk følelse. Eierne var veldig opptatt av at vi skulle ha best mulig tid mens vi var der. Tiden min på gården var en fantastisk opplevelse, og jeg vil huske den for alltid. Mitt håp er å komme tilbake en dag


/ Lotteri

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wild Cat Sanctuary.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Et minne for livet

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!