Drømmen min ble sann!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Det store hvite prosjektet.
Wow! For en opplevelse sier jeg bare. Her tilbrakte jeg 2 uker i september -16 og jeg kunne absolutt ha brukt minst 4 uker til der! Min livslange drøm om å se hvithai gikk i oppfyllelse mange ganger, og å få gå inn i buret selv var virkelig en opplevelse jeg aldri vil glemme. Dessuten så jeg ikke bare haier, men også resten av "the marine big 5" som er hvaler, delfiner, seler og pingviner! Ønsker du å ta en «fridag» fra båtene, kan du tilbringe den på pingvinsenteret hvor du kan komme veldig nært de truede sørafrikanske pingvinene.

Selve prosjektet var helt fantastisk, i tillegg til alt arbeidet fant vi mye gøy, blant annet dro vi på vinsmaking, vi gikk tur med hunder fra sentrum med hjemløse hunder, vi dro til det sørligste punktet i Afrika og vi gikk og vandret i den fantastiske naturen rundt prosjektet. Foruten alle de morsomme aktivitetene, fikk du se så mange fantastiske ting og jeg møtte fantastiske mennesker som var fra alle mulige steder i verden. Du følte faktisk at du gjorde en forskjell for det marine livet i området, og for en følelse det var! Jeg vet ikke engang helt hva jeg skal si for å forklare hvor bra det var. Hvis du tenker på å gå hit, GÅ!


Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Shark & Marine Conservation.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Drømmen min ble sann!

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!