Våknet og sovnet til løvens brøl hver dag!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

WIld Cat Sanctuary

Jeg tilbrakte 3 uker på villkattereservatet i Sør-Afrika, og jeg følte det var en god tid å tilbringe der. Eierne av gården har veldig store hjerter, både for dyrene og for alle de frivillige, og de kjemper hardt for at alle skal ha det best mulig, noe som er veldig flott å oppleve.

I arbeidshverdagen er man delt inn i 3 ulike grupper, og så bytter man fra dag til dag på å gjøre de daglige gjøremålene, en gruppe mater dyrene, en gir dem vann og den tredje gruppen tar seg av huset som de frivillige. bor i, for eksempel. Retter etc.

I tillegg til det er det mange diverse oppgaver som skal gjøres, fra hagearbeid til maling eller riving av gjerder. Noen ganger blir du avbrutt midt i arbeidet ditt av f.eks. må gå og "gjete inn" hestene som er rundt på gården fordi de har rømt!

Å jobbe i den stekende afrikanske solen er ikke alltid det letteste, men når du kommer så nær alle dyrene som du gjør, er det verdt det! Å våkne og sovne hver dag til løvebrøl er ikke noe du opplever hver dag her i livet!

Er drømmen din å stå ansikt til ansikt med den majestetiske løven, eller kanskje komme nær geparden. Da er dette det rette stedet å gå!

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wild Cat Sanctuary.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Våknet og sovnet til løvens brøl hver dag!

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!