Heta i Canada

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg var i Canada i litt under 6 måneder, og jeg brukte det mest på å reise i Rockies. Jeg jobbet på Panorama Mountain Resort, hvor jeg tjente til livets opphold. Hverdagen var for det meste jobbing, snowboard og festing. Jeg har virkelig fått mange nye venner og et nytt perspektiv. Det internasjonale arbeidsmiljøet var veldig interessant, og jeg kom ikke over noen finner under turen, noe jeg synes var bra. Det var et eget eventyr når du kunne overleve reisen alene. Snowboard var det som fikk meg til å ville til Canada i utgangspunktet, og det var nok! All ledig tid som var mulig gikk med til surfing. Vi tok også mange turer til andre skisteder, så de ble ganske kjente også. Boarding var morsommere hver dag og forholdene i Canada er helt utrolige og fjellene stjal virkelig hjertet mitt. Etter at sesongen var over tok vi en biltur med et par venner og besøkte Vest-Canada mer, inkludert Vancouver Island, som var en flott opplevelse!

Turen var helt utrolig! Canada er et virkelig vakkert land og folket er veldig vennlige og hjelpsomme mennesker. Hjemlengselen slo egentlig ikke inn. Tvert imot var det mest trist at jeg måtte tilbake, spesielt når sommeren startet. Men nå hoper pengene seg opp igjen og vinteren skal jages. Jeg har ikke angret et øyeblikk på at jeg dro på turen!


Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel Canada All Set.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Heta i Canada

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!