Ebba - Minner og venner for livet

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Det føltes veldig givende å jobbe som frivillig, man lærer mye både om seg selv, om andre og andre kulturer. Du får mange venner fra hele verden som blir venner for livet. Disse menneskene som også har valgt å gå på eventyr har litt av den samme viljen som deg selv, noe som gjør at hvert ledige øyeblikk er fylt med mye moro som utflukter og eventyr. Du ønsker å dra nytte av hvert øyeblikk du må oppleve så mye du kan som da vil bli minner for livet.

På Bali jobbet vi bare mellom 8 og 10 så vi hadde hele dagen til å utforske området og det gjorde vi! Det ble brukt mye penger, men heldigvis er Bali billig. Nesten hver helg dro vi litt lenger for å oppleve flere steder, som Uluwatu, Seminyak og Gili T. Den første uken av prosjektet på Bali var flott, introduksjonsuken, da vi fikk lære å lage indonesisk mat, lære en litt av språket og om kulturen deres og også bli kjent med alle de andre frivillige.
Jeg og Anna skulle egentlig vært barnehagelærere i 4 uker, men vi bestemte oss for å bytte den siste uken mot en uke på Nusa Penida og være frivillig med skilpaddene. Vi måtte legge til en krone, men det var verdt det. Etter 2,5 måneder på reise var det deilig å ha en uke på en rolig øy og ta vare på skilpadder.

Vi fikk oppleve så mye at det er vanskelig å ta alt innover oss. Jeg er så glad jeg gjorde det, virkelig et minne for livet. Nå kan jeg krysse av det fra listen over ting å gjøre i livet mitt.

Takk for at du hjelper oss på livets reise!

Osv Ebba

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika & Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Ebba - Minner og venner for livet

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!