Noen ganger blir det ikke slik du trodde det skulle bli

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Noen ganger blir det ikke slik du trodde det skulle bli. Da jeg den 15. november sto der på Arlanda og kysset foreldrene mine og kjæresten farvel, hadde jeg ingen anelse om at planen min for turen til Australia skulle endre seg så mye. Planen min var å jobbe på en eller to hestegårder og så reise hjem i mai. Men det skjedde ikke. Jeg fikk jobb på en hestegård hvor fokuset var på hesteveddeløp. Jeg hadde planlagt å være der i rundt to måneder, men siden livet er uforutsigbart ble det ikke helt sånn. Etter fem uker byttet jeg jobb til en hestegård med unghester. Jeg hadde tenkt å bli der til jeg skulle hjem, men det ble det heller ikke. Etter tre uker byttet jeg jobb igjen, men denne gangen til au pair.

Jeg trodde aldri at da jeg dro til Australia at jeg skulle jobbe som au pair. Men da jobben dukket opp, ble jeg fascinert og fordi jeg elsker utfordringer, takket jeg ja til jobben. Jeg ble der til slutten av mars da jeg dro til New Zealand for en måneds reise med kjæresten min. Turen min gikk som sagt ikke helt som planlagt, men wow så bra den var uansett. Jeg har aldri følt meg så sterk og selvstendig som da jeg jobbet og selv om det var tøft var det utrolig gøy og jeg lærte mye. Det er umulig å forklare hvordan det føltes å være på den andre siden av kloden. Nå som jeg er hjemme igjen, føles det uvirkelig at jeg har vært der borte og at turen min faktisk ble, selv om det ikke ble helt som jeg hadde planlagt. Men med støtten og hjelpen fra GoXplore og familien min hjemme i Sverige, ble reisen min ubeskrivelig. Jeg er så takknemlig for meg selv at jeg turte å gå bort, at jeg turte å teste vingene mine! Prøv det også, du vil ikke angre. Og selv om turen ikke ble akkurat som du hadde forestilt deg, vil alt ordne seg.

Reisebrev fra 2016 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Farm & Travel Australia.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Noen ganger blir det ikke slik du trodde det skulle bli

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!