Min fantastiske tur!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg dro som frivillig til Wild Cat Sanctuary i Sør-Afrika og tilbrakte fire uker der. Ettersom det var min første tur på egenhånd var jeg veldig nervøs de siste dagene før jeg skulle til flyplassen og nervøsiteten ga seg nok ikke helt før etter den første natten på gården. Da jeg våknet om morgenen så jeg ut av vinduet, så en gepard bare noen få meter fra vinduet med løvebrøl i bakgrunnen. Det var nok først da jeg skjønte at jeg faktisk var her på ordentlig og ville få starte hver dag de neste fire ukene på denne fantastiske måten.

De fleste dagene så like ut, vi sto opp, spiste frokost og startet så dagen med morgenmøte. Etter møtet begynte vi å jobbe, vi gjorde alt fra å grave hull, passe surikatene, legge gulv, ta vare på kjøttet til de ville løvene, assistere på turistturer til daglige gjøremål med mat (tilberede og mate dyrene), vann (gi nytt vann til dyrene) og hus (rydde frivillighuset) og mye mer i mellom. Mesteparten av tiden hadde vi også noen timer fri midt på dagen og hvis været var fint benyttet jeg anledningen til å sole meg og tilbringe tid med dyrene.

Den første uken på gården var den vanskeligste med mange nye inntrykk, man måtte tilpasse seg en helt annen livsstil i et annet klima med mennesker man aldri hadde møtt før. Men etter hvert som dagene gikk begynte jeg å nyte oppholdet mer og mer og prøvde å få mest mulig ut av hver dag. Eierne som tok seg av gården var veldig snille og brydde seg om oss frivillige og ble noen ganger med og spilte volleyball eller hang for å bli bedre kjent med oss.

Som alltid når man er bortreist på tur går tiden alt for fort og etter det som føltes som bare noen få dager, som faktisk var fire uker, var det dessverre på tide å si farvel til alle dyrene, frivillige og eierne. Tilbrakte de siste timene mine på gården med dyrene og da jeg forlot gården, var den første tanken som slo meg at jeg definitivt kommer tilbake hit til dette fantastiske stedet igjen!

/Caroline

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wild Cat Sanctuary.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Min fantastiske tur!

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!