Reiserapport fra en voksen alenereisende

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Tidspunkt: 1/7-16/7 2017

Turen ble bestilt i januar og nå var det endelig på tide. En god ordning med flere måneder å forberede seg på. Skriv pakkeliste, evt supplere med klær/utstyr, veksle penger til amerikanske dollar, sjekke vaksinasjoner, kopiere pass og billetter, fikse utdrag fra lasteregisteret, fylle ut bestillingsskjema på engelsk, sjekke forsikringer m.m.

God til pakking av arbeidshansker, varmfôret jakke, ytterbukse, votter/hansker, en god bok eller annet tidsfordriv og noe "luksuriøst" å spise og drikke.

Selve reisen tok ca 1,5 døgn fra dør til dør. Kan anbefale støttesokker og ørepropper på det varmeste!

Vel fremme, dag 1, etter en varm velkomst ble vi henvist til våre rom. Eget rom! Herlig! For en glad overraskelse! Fint å ha muligheten til å trekke seg tilbake og ha litt alenetid. Rommet var enkelt innredet med seng, kommode og speil. Var i stand til å oppgradere til en høyere standard for en ekstra kostnad.

En god og oversiktlig introduksjon dag 2. Møtes hver kveld for å kjenne planleggingen for neste dag. Hvilke oppgaver som skulle utføres, med hvem og til hvilken tid. Frokosten smakte fantastisk etter en morgentur med løver eller elefanter. Vanskelig å slå en slik start på dagen!Fant muligheten til å bestille inn utflukter mot betaling, både en-dagers og flerdagers. En god mulighet for de frivillige til å komme seg bort og oppleve noe annerledes utenfor området. Filmkvelder, quiz og fester på lørdagskveldene ble arrangert av frivillige. Soloppgang kl 06:30 og solnedgang kl 18. Om kvelden ble det mørkt og kjølig på under et kvarter og om morgenen omvendt. Godt med varme klær da vinden, tidlige morgener og kvelder er kalde.

To uker var nok, jeg er glad og fornøyd etter denne fantastiske tiden! Perfekt mulighet til å komme nært og personlig med løver! Flott å være ute hele dagen! Det føles godt å ha bidratt til dette prosjektet!

Et reisefølge på samme alder hadde hevet opplevelsen enda et hakk:)

/ Anna BReisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Lions, Rhinos & Elephants.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Reiserapport fra en voksen alenereisende

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!