Elise i Costa Rica

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Tiden min i Costa Rica fløy avgårde. Jeg føler meg rik etter turen, rik på opplevelser, venner for livet og minner. Skolen og spesielt læreren min jeg hadde var helt fantastisk! I helgene besøkte vi mange forskjellige steder. Puerto Viejo, Manuel Antonio, La Fortuna etc. Hvert sted er unikt og det er mange forskjellige ting å gjøre. Ziplining, besøke fossefall, dyreparker, etc.

I løpet av min tid i Costa Rica bodde jeg hos en vertsfamilie som var veldig hyggelige og hvor jeg følte meg bra. Spansken min utviklet seg mye mer fra å bo med dem. Jeg prøvde også å jobbe på et barnehjem for foreldreløse barn. Dette var en veldig lærerik opplevelse. Kan anbefale å gå til Santa Teresa og gå på surfeleir med dem!

Hvis du har spørsmål om Costa Rica, kan du gjerne kontakte meg. Ikke nøl med å gå dit, du vil ikke angre! – Elise BosmyrReisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Costa Rica.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Elise i Costa Rica

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!