Takk, hadde verdens beste tur!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hei alle sammen, jeg har nettopp kommet tilbake fra mitt livs beste tur til Sør-Afrika hvor jeg ikke bare fikk se så mange fantastiske steder, men også møtt så utrolig hyggelige og snille mennesker. Å reise på frivillig tur som dette er det beste jeg noen gang har gjort, og jeg synes alle burde ta en tur som dette for å se hvor annerledes verden egentlig er.

Om morgenen var jeg i Dunoon som var en shantytown omtrent 20 minutter fra der jeg bodde. Der lekte og danset vi med barna som var i alderen 2 til 6 år. Barna var helt fantastiske, de var alltid så takknemlige og glade uansett hva vi gjorde. På ettermiddagene gjorde vi forskjellige aktiviteter med de litt større barna, da kunne barna være mellom 12 og 14 år. Siden jeg var en del av surfeprosjektet, gjorde vi aktiviteter som surfing, svømming, skøyter eller ballspill, noe som var kjempegøy og lærerikt.

Etter disse aktivitetene med de større barna og i helgene var vi ledige og måtte finne på våre egne ting vi ville gjøre, og det var så mye å gjøre i dette fantastiske landet, jeg gjorde blant annet en 3. -dagssafari i løpet av en helg, strikkhopp, jeg klatret opp noen av fjellene som var i Cape Town, besøkte fine strender og byer, spiste middag på forskjellige restauranter og kjørte firehjuling, men det var som sagt mye å gjøre så du kommer garantert ikke til å ha en kjedelig tur.

Denne turen var min første tur som jeg gjorde alene og jeg er ekstremt glad for at jeg turte å ta steget, jeg hadde verdens beste tur og kommer garantert til å gjøre det igjen. Så alle som er usikre på om de skal gå, ÅK, dere vil ikke angre og dere vil ha minner og opplevelser resten av livet.

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Takk » hadde verdens beste tur!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!