4 uker gikk alt for fort - Caroline

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Etter å ha reist til Sør-Afrika med GoXplore i fjor, var jeg opptatt av å gjøre en lignende tur igjen, men denne gangen jobbet jeg med hester. Jeg fant "Horses & Lions"-programmet deres i Zimbabwe og etter å ha lest litt om stedet bestilte jeg en 4 ukers tur ned dit.

De første dagene var veldig intense med nye inntrykk, følelser og møte med nye mennesker, men etter bare noen dager hadde jeg satt meg inn i hverdagen på prosjektet.

Jeg har lært mye om hester og håndteringen av disse fantastiske dyrene og utviklet meg enormt i ridningen. I løpet av turen klarte jeg å spille Polo Crosse, hoppe langrennsbanen, sykle privattimer, sykle ut i bushen og stå bare noen få meter fra sjiraffer og sebraer, galoppere ut i bushen, sykle ut tidlig om morgenen for å se soloppgangen, hjelp til ridning av unghest, svømming med hestene og mye mer som hører hverdagen til i stallen og med hestene.

I tillegg til arbeidet i stallen fikk jeg også være med på løvevandringer med deres 10 måneder gamle løveunger, hjelpe til med å forberede og mate prosjektets løver, gå ut i bushen med sine 4 stelte elefanter, ri en vogn bak muldyr og se solnedgangen, gå ut i bushen sent på kvelden for å se løvene jakte og mye mye mer.

Som vanlig når du er borte, går tiden alt for fort og fortere enn jeg var forberedt på, så mine 4 uker var over og det var på tide å reise hjem. Jeg tar med meg minner for livet og takker AP og GoXplore for denne fantastiske muligheten!

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Horse Management.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » 4 uker gikk alt for fort - Caroline

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!