Våg å ta skrittet fullt ut

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Enkelt den beste turen jeg noen gang har gjort i mitt liv! Virkelig lage minner for livet og fått venner som du har over hele verden. Hoppet faktisk med fallskjerm, selv om jeg var høydeskrekk før. Blant det beste jeg har gjort! Folk du møter der borte hjelper og "pusher" deg. Du kan tenke deg at mange backpackere der ute går gjennom det samme som deg, så ta skrittet fullt ut og våg. Hvis du er redd for at du ikke vil få venner, ikke vær det! Flere som har de samme tankene, så det er bare å ta steget og våge!

Begynte med at vi ankom Auckland og er egentlig enige om at dere skal dra derfra så fort som mulig. 2 dager er nok. Kjøpte et Kiwi Experience-busskort og det var verdt pengene. Reiste ca 1 måned først og jeg så Nordön.
Fikk se alt fra ca 50 delfiner som svømmer med båten til å bestige en aktiv vulkan. Det er så mye å se og gjøre at det er vanskelig å oppsummere alt. Jeg WWOOFED i over 1 måned på Sørøya hvor jeg møtte flere venner.

Etter det reiste jeg videre med Kiwi Experience og så Sørøya. Kan enkelt si at Sørøya er helt fantastisk! Minner meg om Norge med alle de vakre fjellene, men det er så mye vakrere. Var og så Franz Josef breen, dro til Milford sounds Besøkte mange "Ringenes Herre" steder hvor filmene ble filmet. Virkelig verdt pengene hvis du er en fan!

Reiste ca over 2 måneder før jeg fikk jobb på en vingård i Blenheim. Jeg jobbet der i 2-3 uker og møtte mange fantastiske mennesker. Etter det reiste jeg igjen og gjorde fallskjermhoppet som var helt fantastisk! Skikkelig euforisk følelse får man etterpå!!

// Isak

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Våg å ta skrittet fullt ut

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!