Tiden for våre liv

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg har alltid visst at etter videregående ville jeg reise bort og se hva verden har å tilby. Grunnen til at jeg valgte å reise med GoXplore var fordi jeg ønsket at noen skulle kontakte i de øyeblikkene da ting gikk helt i hop (og ja, jeg antok at det ville komme de øyeblikkene).

Reisen min startet i Auckland, New Zealand. Jeg kom godt i gang med hjelp til både å fikse bankkonto og medlemskap i ulike organisasjoner som woof. Så begynte reisen for alvor. I omtrent 10 måneder reiste kjæresten min og jeg gjennom dette veldig varierte landet. Vi jobbet, meldte oss frivillig, vandret, padlet kajakk, kjørte runder i vår egen bobil og testet hver eventyraktivitet New Zealand hadde å by på. Til slutt følte vi oss så garvede at vi selv bestilte en tur over til både Australia og Fiji før det var på tide for oss å reise hjem til Sverige igjen.

Etter turen kan jeg si at det er noe av det beste jeg har gjort i livet mitt. Jeg har opplevd alt jeg lengtet etter og enda mer. Å være på reisefot gir opphav til mer kreativitet og fleksibilitet, i hvert fall i mitt tilfelle, og jeg som trodde jeg var kreativ og fleksibel allerede før. For ikke å snakke om hvor mye du lærer om deg selv, ulike kulturer, språk og hvor mange nye ferdigheter du tar med deg hjem i baklommen. Også, kan det bli mye bedre å ha tiden i sitt liv mens alt dette skjer?

Jeg anbefaler alle der ute å dra på et tidspunkt i livet, for det er ingen andre steder du kan oppleve og lære hva du gjør når du reiser!

// Emma

Reisebrev fra 2019 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Tiden for våre liv

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!