Carolina i Sør-Afrika

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg tilbrakte fire uker på et Wild Cat Sanctuary i Sør-Afrika. Dette var min første tur alene, jeg var veldig nervøs før turen og faktisk hele turen før jeg hadde tilbrakt den første natten på gården. Da jeg våknet om morgenen så jeg ut av vinduet, jeg så en gepard bare noen meter fra vinduet, med løver som brølte i bakgrunnen. Det var nok først da jeg skjønte at jeg var der selv og at dette skulle være hjemmet mitt de neste fire ukene.

De fleste dagene var ganske like, men på den annen side veldig allsidige. Vi sto opp om morgenen, spiste frokost og startet så dagens arbeid. Etter morgenmøtet begynte vi å jobbe, vi var "barnevakter" for surikatene, vi ryddet steder, lagde mat til løvene (kjøtt og fôr), byttet vann til dyrene og tok oss av husets tilstand, vi dro på turer til nærliggende terreng. Vi hadde ofte fri midt på dagen og når været var fint solte vi oss et par timer og var sosial med hverandre og dyrene.

Den første uken på gården var den tøffeste fordi det var så mange nye ting å tilpasse seg. En helt annen livsstil, et annet klima og mennesker du aldri har møtt før. Etter en stund begynte jeg å nyte det mer og mer. Eierne som drev stedet var veldig vennlige og tilbrakte tid med oss. Vi spilte for eksempel volleyball sammen.

På slutten skjønte jeg at tiden går for fort og snart var det på tide å si farvel til alle dyrene, andre frivillige og eiere. Da jeg sluttet i prosjektet, hadde jeg bare i tankene at jeg måtte komme tilbake hit en gang til.

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Wild Cat Sanctuary.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Carolina i Sør-Afrika

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!