Rebeccas reiseskildring fra Australia

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Nå sitter jeg her hjemme på Sveriges vestkyst og grubler over hvor tiden har blitt av. Det er vanskelig å sette sammen alt du vet og har vært gjennom i bare en kort tekst, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg har levd i 20 år, men har nok opplevd mer det siste året enn jeg har gjort i hele mitt liv. I løpet av 1 år har jeg tatt eksamen, flyttet hjemmefra for første gang i mitt liv, besøkt 3 nye land, fløyet 10 ganger og møtt mennesker fra alle verdenshjørner. Jeg har samlet en hel ryggsekk med nye opplevelser. Oktober 2013 tok jeg det store steget, satte meg på flyet til Australia uten å vite hva som skulle komme, uten å vite at det skulle vise seg å være den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv. Jeg startet reisen med en 10 dagers ferie i Sydney før jeg dro ned til 2 helt fantastiske måneder i Melbourne hvor jeg også fikk min første leilighet i mitt liv! Første gang jeg bor i en leilighet faktisk, det kunne ikke vært bedre eller bedre! Så var det på tide å begynne å jobbe, og jeg endte opp på ikke noe mindre sted enn Perth, WA. Der jeg jobbet som au pair i 3 måneder, hadde det helt fantastisk i Pärtan!! Dannet mange nye gode vennskap, fikk prøve å bo i en australsk familie og ta vare på verdens søteste 2-åring!

Så var det på tide for meg å begynne å reise, jeg hoppet på flyet til Auckland, for å oppdage i 1 måned det fantastiske landet New Zealand, som for meg var det kuleste landet jeg noen gang har besøkt. Uansett hvor du så, spilte det ingen rolle hvilken vei, alt du så var som tatt ut av et postkort, så fryktelig vakkert. Jeg reiste rundt med Kiwi Experience og så stort sett hele New Zealand. Ferdig i Christchurch som er en by på Sørøya. Derfra fløy jeg tilbake til Australia, denne gangen til Cairns hvor jeg ble i 1 uke og deretter reiste i ytterligere 3 uker nedover den utrolig vakre østkysten av Australia. Fra Sydney tok jeg flyet noen dager i Hong Kong før jeg dro hjem til den svenske sommeren, familien min og mine kjære venner!

Jeg har gjort ting jeg aldri trodde jeg skulle klare, for hvem ville noen gang trodd at jeg for eksempel skulle kjøre et helikopter over Great Ocean Road, hoppe ut av et fly fra 15 000 fot i New Zealand, kjøre en firehjulsdrevet bil på en 12-mils strand, sykle rundt i en svømmering gjennom en kilometer lang hule, prøve å surfe eller skaffe seg et så stort kontaktnett at det strekker seg gjennom alle kontinentene som finnes? Dette er bare noen av de ekstremt kule tingene jeg har vært med på. Jeg kunne skrevet en lang bok, men foreløpig nøyer jeg meg med dette!

Denne turen må jeg i stor grad takke GoXplore som alltid har vært der som en sikkerhet og fikset alt så bra for meg. Jeg er ekstremt glad for at jeg valgte å reise med deg, og jeg er deg evig takknemlig for at du har sørget for at jeg har hatt den beste opplevelsen og det mest fantastiske eventyret jeg noen gang kunne tenke meg å ta med meg hjem! Jeg kunne ikke vært lykkeligere! Tusen takk.

Reisebrev fra 2014 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Work & Travel Australia & Work & Travel New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Rebeccas reiseskildring fra Australia

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!