Gisela på Bali

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Min tur til Bali

Min tur til Bali var min første frivillighetstur, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg hoppet på dette eventyret. Jeg fikk fantastiske minner og nye opplevelser og venner fra turen.

Turen startet med en familiariseringsuke, da vi fikk lære mye om kultur, språk og indonesisk mat. Vi besøkte rismarkene, Monkey Forest og Ubud-markedet. I tilknytningsuka ble også de andre frivillige veldig godt kjent.

Jeg jobbet som lærer i en førskole i to uker. Jeg fortsatte turen i en uke til og var på denne øya Nusa Penida og passet på og så på havskilpadder. Jeg reiste ganske mye på mine fridager. Vi dro til Seminyak, Sanrur og Uluwatu med noen venner. Ulike strender og templer ble kjent i løpet av turen.

Jeg fikk oppleve og se utrolig mye, det er fortsatt litt vanskelig å få tak i alt. Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg frivillig - minner som varer livet ut!

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Bali.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Gisela på Bali

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!