Jeg er i Cape Town

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Jeg jobbet som frivillig i en barnehage. Dagene var ganske like. Vi så film, lekte, lærte nye ting og var ute. Min jobb var å hjelpe læreren med å passe barna og for eksempel bistå med å gi mat. Jeg jobbet med 4-5 år gamle barn. Barna var helt fantastiske og jeg ble raskt knyttet til dem. Mange frivillige var i flere klasser under turen, men jeg bestemte meg for å bli i en klasse hele tiden. Jeg har virkelig lært mye gjennom prosjektet mitt.

Det var også mye fritid igjen etter prosjektet. Jeg hadde ikke tenkt på forhånd hva jeg ville gjøre og hvor jeg ville besøke under turen. Jeg fikk imidlertid mange tips fra andre frivillige og lokale. Det hadde imidlertid vært lettere hvis jeg allerede hadde visst hva jeg ville gjøre. Jeg var heller ikke forberedt nok på at mange aktiviteter ofte måtte avlyses. En vanlig årsak var været i Cape Town. Noen ganger var det frustrerende når du hadde planlagt en ukes timeplan og det endret seg fullstendig på grunn av kanselleringer. Imidlertid klarte jeg å gjøre mange flotte ting i løpet av turen. Jeg surfet for første gang, klatret Table Mountain, gikk elefanter, strikkhopp og mer. For alle som nøler med å gå på tur, anbefaler jeg å bare gå.

Tanken på denne turen skremte meg veldig, men det viste seg å være en av de beste avgjørelsene jeg har tatt.

Reisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Frivillig Sør-Afrika.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Jeg er i Cape Town

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!