Cowboyskole Australia

Reis outback i Australia og bli en jackaroo/jillaroo ved å delta på dette kurset! Her tar du del i alt det daglige arbeidet ved en gård.

Cowboyskole Australia

Som de eneste i Norge kan GoXplore tilby deg cowboyskole i Australia. Du kan melde deg på cowboykurset selv om du ikke deltar på vårt Australia-program uten tillegg i prisen.

Gården ligger en time fra Tamworth og drives av cowboyen Tim Skerrett. På ranchen vil du bli opplært i farmlivet.

Hva de vil lære deg:

På kveldene nyter du en øl eller et glass brus rundt bålet sammen med deltakere fra hele verden! Du trenger ikke å ha erfaring fra hesteryggen. Du vil få tildelt en hest som passer deg og dine ferdigheter. Vi har hester som passer både nybegynnere og mer erfarne ryttere. Gjør deg klar til "back to basic".

Du blir hentet og fraktet til/fra Tamworth (som er nærmeste by med buss- og togstopp). Kost og losji er inkludert i prisen. Etter kurset vil du få en attest, som bekrefter dine nyvervede ferdigheter. Denne referansen vil være nyttig for å finne en god jobb med hester. Mange som har deltatt på kurset har funnet seg jobber innen gårdsarbeid i ettertid.

Viktig å huske på


 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reise

5 dagers cowboycamp

Tim Skerrett driver 5 dagers kurset, og er ekspert på Natural Horsemanship. Natural Horsemanship går ut på å kommunisere med hesten på deres eget språk og å prøve å forstå hva hesten tenker. Gjennom treningen bygger du et forhold til hesten der hesten gjør ting for deg, ikke fordi den tvinges, men fordi den har lyst. Disiplinen er spennende, og er en helt annen måte å tenke på enn den en bruker i Europa, hvor man bruker en mer militaristisk kommandometode. Som deltaker lærer du grunnprinsippene bak Natural Horsemanship og en gang i året har de et kurs der de fokuserer mer på denne metoden.

Startdatoer 2019

Startdatoer 2020
Dersom dere vil bytte dato, må dette gjøres før 2 måneder til avreise. Senere enn dette vil koste $50 pr gang dere bytter dato. Max to bytter.

For å avlyse koster det $200. Dersom dere avlyser mindre enn en uke før, blir avgiften $300.

Jacaroo skolen var fantastisk!! :D Definitivt de fem beste dagene så langt i mitt opphold i Australia!
Vilde

Program

Dag 1:

Dag 2:
Dag 3:
Dag 4:
Dag 5:

Pakkeliste:

Støvler kan lånes på gården, men det er begrenset med størrelser.

Priser

Priser Cowboyskole Australia Pris
5-dagers (pris i AU$) 755

OBS! Legg merke til at prisen er oppgitt i AU$.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Bilder fra Cowboyskolen 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Cowboyskole Australia

Camilla Ø bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!