Login Inspirasjonskveld - på Chillout Travel Store!

Surfeskole New Zealand

Lær å surfe i krystallklart vann på New Zealand. Dette kurset passer også for deg som allerede har prøvd å surfe et par ganger.

Les mer

Surfeskole på New Zealand

Har du en liten surfer i magen? Drømmer du om å reise til den andre siden av jordkloden for å lære deg å surfe i omgivelser der de virkelig kan det best?

I en egen 'surf wagon' tar New Zealand Surf Tours (NZST) deg med på en uforglemmelig femdagers surfetur som bringer deg til noen av de fineste strendene med de beste bølgene nord i New Zealand. Du vil få muligheten til å lære å surfe av erfarne profesjonelle surfere som elsker denne sporten!

5 Day Surf Tour - Northland

Kurset har oppstart hver mandag til fredag fra oktober til mai. Både nybegynnere og mer erfarne surfere syns dette kurset er spesielt bra fordi dere blir tatt med til strender som ligger i områder der dere får bølgene for dere selv. Masse plass til å lære og ha det gøy! Det er kun plass til 10 i hver gruppe, så pass på å booke tidlig slik at du er sikret plass!

Dette er inkludert i programmet

Vi anbefaler at du har med deg solkrem, håndkle, fotokamera, stå på vilje, masse godt humør og energi!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Slik vil uken se ut

Dag 1 - Kia Ora, Welcome. Jakten på den perfekte bølgen starter i Auckland for deretter å dra helt nord til Ahipara Surf Lodge der du skal bo.

Dag 2 - for å komme til dagens surfedestinasjon vil du bli kjørt med bil på stranda! To surfeleksjoner i dag.

Dag 3 - to surfeleksjoner både på stranden utenfor hostellet i tilegg til en tur ut til østkysten.

Dag 4 - mer surfing slik som dag 1 og 2. På kvelden er det duket for fest hjemme på hostellet sammen med alle du har blitt kjent med.

Dag 5 - på vei ned til Auckland vil du få mulighet til å fange noen bølger på både vest- og østkysten. Ankomst i Auckland vil være på ettermiddagen.

Det kan være en idé å ønske seg kurset som gave fra venner og familie til jul eller bursdag. Kontakt oss gjerne for gavekort.

Priser

Priser Surfeskole New Zealand Pris
Pris oppgitt i NZ$ 804

OBS! Legg merke til at prisen er oppgitt i NZ$.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på programmet.

Ikke inkludert i kursene

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Surfeskole New Zealand

Tina S bestilte vårt Work & Travel Canada program for 17t siden. Er det noe for deg også?!