Surfekurs i Sør-Afrika

Lær deg å surfe på vår surfekurs rett utenfor Cape Town i Sør-Afrika, og kombiner strand og surfing med den fascinerende kulturen i landet.

Introduksjon

Visste du at man kan surfe i Sør-Afrika? Her finnes det fantastiske muligheter for å oppleve Sør-Afrikas strender og hav sammen med andre reisende fra hele verden.

På vår 2 & 3-dagers surfecamp utenfor Cape Town får du tidenes opplevelser der du treffer andre reisende som også vil teste havets bølger. Drar du på vår 2-dagers camp bor du på en surferesort i Muizenberg. Drar du på vår 3-dagers camp bor du på et beachhouse utenfor Arniston. Begge tilbyr opplegg som passer både for nybegynnere og for mer erfarne surfere.

Du vil bli hentet på 91 Loop Hostel, ett av Cape Towns nyeste hosteller der vi booker deg inn for både før og etter du har vært på surfecamp.

Surfecamp er perfekt for deg som vil ha noe å gjøre en helg når du er i Cape Town eller for deg som er på vei hjem fra noen av våre frivillighetsprogram i Afrika. Ikke gå glipp av Cape Town da det er en veldig trivelig by med rikelig å by på.

GoXplore's ansatte har vært i Sør-Afrika flere ganger og vi hjelper deg mer enn gjerne med tips til ting å finne på.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

2-dagers camp

Dag 1: Lørdag

Du blir hentet i Cape Town ca. klokken 8 på lørdag morgen og drar til Strand Beach i Muizenburg. Her får du din første surfetime hvor du lærer deg de grunnleggende surfeteknikkene:

Etter timen drar du til Kalk Bay havn, der du spiser lunsj.

Turen går videre til en vingård, der du kommer til å smake på lokale viner. Etter du har vært på vinsmaking drar du videre til Chapmans Peak der du kommer til å se på den fantastiske solnedgangen! Du drar så tilbake til Muizenberg der du bor på et lokalt surfehostel. Når du er her spiser du middag med resten av gjengen mens dere ser på videoer og bilder fra dagen.

Inkluderte måltider: Middag
Tips: Pakk med deg frukt og vann og spis en ordentlig frokost før du drar.
Overnatting: Hostel i Muizenberg
Inkluderte høydepunkter: Vinsmaking & Chapmans Peak DriveDag 2: Søndag

Du starter dagen med avslappende yoga. Dette er frivillig, men kan være en bra start på dagen da det pleier å kjennes på kroppen etter første surfedag. Etter frokost kommer du til ha din andre surfetime. Her kan det være at du får oppleve å surfe din første bølge! Følelsen er AMAZING. Lunsj serveres på en kafé i nærheten. Etter en kort pause kommer du til å ha din tredje surfetime. Her kan du føle deg mer avslappet og ha en større forståelse av bølgene. Etter den tredje timen er slutt kommer du til å bli transportert til Cape Town og 91 Loop med nye venner fra hele verden.

Inkluderte måltid: Frokost
Surfetimer: 3 stk * 2 timer
Våtdrakt er inkludert
Valgfri aktivitet: Yoga

OBS!
Tidevann, vind og bølger kan variere og påvirke surfetimene. I blant må man kanskje endre tider og plasser for surfetimene for at du som kunde skal få så mye som mulig ut av opplevelsen. Vi ber deg derfor være fleksibel med tanke på at tider og plasser eventuelt endres for din skyld.

3-dagers camp

Dag 1: Fredag - Cape Town

Du blir hentet i Cape Town ca. klokken 8 på morgenen og drar til Strand Beach i Muizenberg sammen med de andre som skal være med. Her får du din første surfetime hvor du lærer deg de grunnleggende surfeteknikkene:

Etter timer drar dere videre til Hermanus der du får muligheten til å se på hvaler på strandkanten fram til lunsj. (OBS! Hvalsesongen er fra juli til november.) Etter lunsj drar dere videre gjennom Canola Fields til byen Arniston der du kommer til å overnatte på et beachhouse sammen med de andre reisende. Ved ankomst kan du ta et sandsboard som de har tilgjengelige på huset og kaster deg ut i sanddynene. På kvelden slapper du av og gjør hva du vil fram til middag serveres.

Inkluderte måltid: Middag
Tips: Pakk med deg frukt og vann og spis en god frokost før du drar.
Overnatting: Beachhouse
Inkluderte høydepunkter: HvalsafariDag 2: Lørdag - Arniston

Etter frokosten går du til stranden hvor du har din andre surfetime. Etter timer drar dere til den sørligste delen av Sør-Afrika, noe som er det offisielle midtpunktet for det Indiske hav og Atlanterhavet. Om du har tid kan du få muligheten til å se strutser, zebraer og kanskje andre fuglearter. Når du senere drar tilbake kan du ta fram sandbrettet og surfe på sanddynene. På kvelden er det Sør-Afrikans Braii (grill).

Inkluderte måltid: Frokost, lunsj og middag
Overnatting: Beachhouse
Inkluderte høydepunkt: Southernmost tip of Africa og SandboardingDag 3: Søndag - Cape Town

Etter frokost går dere på tur med guide til en stor grotte som heter Waenhuiskrans Cave. Dette er et fantastisk naturfenomen der du klatrer inn og utforsker omgivelsene. På vei tilbake finnes det mange koselig rock pools å bade i om tidevannet er riktig. Når du er tilbake på beachhouset henter du surfebrettet ditt å gjør deg klar for din siste surfetime. Når timen er ferdig reiser dere tilbake til Cape Town.

Inkluderte måltid: Frokost
Inkluderte høydepunkt: Waenhuiskrans, rock pools
Surfetimer: 3 stk * 2 timer
Våtdrakt inkludert

OBS!
Tidevannet, vind og bølger kan variere og påvirke surfetimene. I blant må man kanskje endre tid og plass for at du som kunde skal få den beste opplevelsen mulig. Vi ber deg derfor om å være fleksibel med tanke på at tid og plass kan endres for din skyld.


Datoer

2-dagers surfecamp i 2019

26-27. januar
23-24. februar
9-10. mars
13-14. april
11-12. mai
22-23. juni
20-21. juli
24-25. august
21-22. september
19-20. oktober
16-17. november
14-15. desember

3-dagers surfecamp i 2019

18-20. januar
1-3. februar
1-3. mars
5-7. april
12-14. juli
16-18. august
13-15. september
11-13. oktober
8-10. november
30. november - 2. desember

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Priser Surfekurs i Sør-Afrika Pris
2 dager (pris i ZAR - ca 1900kr) 3000
3 dager (pris i ZAR - ca 2900kr) 4650

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Sør-Afrika

Velg et program i Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Surfekurs i Sør-Afrika

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!